Behandelingen

Veel lichamelijke klachten zijn stress gerelateerd. Wanneer de stress van lichaam en geest ontnomen wordt, neemt het herstellend vermogen toe! 

Hierdoor bevordert een massage de kwaliteit van leven. Ook worden diverse processen in het lichaam geprikkeld tijdens een massage, met als gevolg een toename van het zelf genezend vermogen.

Ontspanningsmassage

Meest gekozen

Ontspanningsmassage is een geweldige manier om compleet tot rust te komen. 

De spieren raken ontspannen waardoor het voelt alsof er een hele druk van de schouders valt! Het is goed tegen: chronische pijn, stijve en pijnlijke spieren, alle soorten rugpijn, nek en schouderklachten en tegen knopen. Doordat het lichaam zo ontspannen raakt, zullen andere fysieke klachten automatisch afnemen!

Cupping

Cupping is een zuigtechniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De werking is zeer krachtig. 

Omdat de huid vacuüm gezogen wordt in de cup, gaat ze omhoog staan. De kracht van de vacuüm is heel sterk, waardoor het meteen zorgt voor het stimuleren van de doorbloeding. Door dat de huidplooien worden uitgeduwt, wordt er ook makkelijk cellulitis losgetrokken.
Het resultaat is na de 1e a 2e behandeling al zichtbaar!

Therapeutische massage

Bij de therapeutische massage wordt er ingegaan op klachten die u dagelijks belemmeren.

Zo kan er bijvoorbeeld ingegaan worden op: hoofdpijnklachten, stress, spierklachten, peesklachten, spierknopen, tennisarm en nog veel meer!

Dit is een op maat gemaakte behandeling. Hierdoor is deze behandeling nooit hetzelfde!

 

Hot Stone Massage

Hot stone massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie. 

De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking. Dit komt doordat de warmte van de stenen diep in de spieren doordringt. Ook stimuleert het de bloedcirculatie, wat ervoor zorgt dat de afvalstoffen sneller afgevoerd worden.

Bindweefsel massage / Cellulite massage

De fascia latae is een vlies die om de spieren heen zit. Bij veel stress, te weining drinken en een aantal andere situaties, gaat deze vlies in elkaar trekken.

Dit komt door ongebonden waterstof. Omdat de fascia latae niet zoals spieren een circulatiesysteem heeft, kan deze zichzelf niet herstellen. Hier komt bindweefselmassage om de hoek kijken. Hierbij wordt de huidplooi opgepakt en los gerold van de fascia latae zodat deze weer kan ontspannen. De behandeling kan de eerste paar sessies als pijnlijk ervaren worden. Dit effect neemt af na mate de vlies losser kom te zitten.

Wanneer de de fascia latae vast gaat zitten, zie je dat er putjes in de huid ontstaan. Zo ontstaat cellulitis. Door hierbij dezelfde behandeling als bindweefselmassage te gebruiken, komt de laag los. Zo ontbinden de vetophopingen zich van de vlies en worden deze sneller door het lichaam afgevoerd!

De bindweefselmassage stimuleert hierbij ook verstrakking van de huid!

 

Treat Yourself

Relax. Enjoy.